Una altra tarda per veure la sel·lecció

Com ja és habitual any rere any, i aquest no n’ha sigut una excepció, el dia dels innocents s’ha ce·lebrat el partit de la nostra sel·lecció contra qualsevol que troben que no tenen res a fer (cada cop baixem més el nivell dels nostres contraris).
Aquest any contra Colombia, un equip que ens ha demostrat clarament com no es juga a futbol, però bé, com a mínim és dels pocs que gasta el seu valuosíssim temps en venir al camp nou a jugar contra nCom ja és habitual any rere any, i aquest no n’ha sigut una excepció, el dia dels innocents s’ha ce·lebrat el partit de la nostra sel·lecció contra qualsevol que troben que no tenen res a fer (cada cop baixem més el nivell dels nostres contraris).
Aquest any contra Colombia, un equip que ens ha demostrat clarament com no es juga a futbol, però bé, com a mínim és dels pocs que gasta el seu valuosíssim temps en venir al camp nou a jugar contra nosaltres.
El partit en si ha estat prou be, entretingut, un típic partit de la sel·lecció, però m’agradaria remarcar un parell de coses que no m’han agradat gens de l’organització de tal aconteixement esportiu:
1- Les entrades pel servicaixa estaven mal impresses i les hem hagut d’anar a canviar a “Atenció al Soci”. osaltres.
El partit en si ha estat prou be, entretingut, un típic partit de la sel·lecció, però m’agradaria remarcar un parell de coses que no m’han agradat gens de l’organització de tal aconteixement esportiu:
1- Les entrades pel servicaixa estaven mal impresses i les hem hagut d’anar a canviar a “Atenció al Soci”.  A la pràctica no ens ha costat res ja que afortunadament teniem tal atenció molt a la vora, però el fet que unes entrades en que hem hagut de pagar la comissió conseqüent a fer-les pel servicaixa no estiguin ben fetes fan que et plantegis utilitzar més aquest tipus de venda d’entrades, en aquest sentit un pèl precari.

2- Ja dins del camp ens han separat per aficions, amb quin objectiu? en teoria no era un partit per a la “integració dels immigrants”? Potser aquest no era l’objectiu però m’ha sobtat ja que m’han regalat un CD a l’entrada del camp on hi especifica clarament.

3- L’absència de públic català és un pèl preocupant per que es continui fent tal partit amistós el dia dels innocents, veient la quantitat de gent que hi va, això si que sembla una verdadera innocentada.

4- Ja per acabar, només una petita anècdota, en un petit Zeppelin que han passejat a la mitja part del partit hi havia un escrit la mar de maco: “estem amb l’espor”.  Potser el gran analfabet que ho va escriure no se’n va adonr, però un partit en que es reivindica la nostra cultura i la nostra catalanitat no costa gens escriure mitjanament be.

catalunya-colombia

 

De totes maneres, ho considerarem una gran tarda pel futbol català, no troben?

Anuncis

Una resposta to “Una altra tarda per veure la sel·lecció”

  1. Hola! 🙂 Només passava per dir-te que m’agrada el teu bloc i que continuïs publicant en català, que s’ha de fer país. Vinga vagi bé 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: