Demencial!

 

Deu meu, aquesta nit he vist una pelicula anomenada “Hostel” que tracta de la història de dos joves universitaris americans que se’n van a fer un viatge d’aquests que es consideren innolvidables per europa amb un feix de billets i les seves motxilles, després de coneixer certes persones acaben atrets pel cartell publicitari que esmenta que a cert lloc d’Eslovenia hi ha un hostal ple de ties bones que estan desesperades per trobar un tio per fotre un clau, lògicament hi van, però enlloc de noies hi troben un grup organitzat que té una funció un pèl peculiar, proporcionar un esser humà i certs artilugis cirúrgics a un home que previament ha pagat per això per després poder-lo matar al seu gust.

Lògicament, quan ha acabat la pel·licula m’he quedat traumatitzat, hi ha persones que són capaces de mutilar i posteriorment matar pel simple fet de passar-s’ho be. Me n’he anat a dormir, però no podia, no parava de pensar en aquests tipus de persones que, diem-ho, estan malalts. Doncs m’he llevat ara, a dos quarts de 3 i dic, bé, anem a buscar algun tipus d’informació sobre aquesta pel·licula. No us ho creureu.

Aquesta pel·licula, dirigida per Eli Roth, un dels grans directors del cinema de terror, jo pensava que estava extreta d’aquesta ment, la d’aquest director que, pel que jo pensava fa uns 10 minuts, devia tenir algún tipus de demència per a crear aquest tipus d’atrocitats, però no, el més fort de tot és que està basada en fets reals!

Pel que sembla hi ha cert lloc a Tailandia que per 1000 dolars et donen el GRAN plaer de tancar-te a una habitació amb una pistola carregada i una persona, ja sigui home o dona, verge o puta, monja o pedòfil, a la qual pots matar.

 

De debò una vida humana és tan miserable que es pot vendre per 1000 dolars?

Per favor! Esperem que la demència del ser humà, tard o d’hora, deixi de rondar per l’aire el qual respirem, que no hi hagin més atrocitats d’aquestes. Clar que, si comencem a pensar en atrocitats jo em pregunto (i posaré un exemple, potser poc conegut, n’hi ha molts altres, però poso aquest per informar-vos i perquè entengueu el que vull explicar) Perquè a hores d’ara el poble turc encara no ha ni demanat perdó al poble armeni? Recordem que els turcs es van carregar a milers d’Armenis a principis de segle simplement per la simple raó que havien de demostrar al món que eren superiors.

Reflexionem-hi.

3 Respostes to “Demencial!”

  1. Jo l’he vist!!
    M’encanten les pel·lícules de terror!!

    Mira que n’he vist eh, però encara no n’he trobat cap que hagi aconseguit fer-me passar por.

    Potser l’única que m’ha fet passar-ho una mica malament és “El exorcismo de Emily Rose”, encara que també influeix que la vaig veure al cine i que només tenia 8 anys. També està basada en fets reals.

    Realment, quan et pares a pensar que el que veus a la pantalla va passar en algun moment en algun lloc, o està passant en aquest moment en algun lloc, et desconcerta moltissim.

    Au, ja no m’enrotllo més!
    Un petó ben gran!

  2. crec que les pelicules de terror tindria que acabar amb un: INSPIRADA EN FETS REALS.

    es d’aquells moments que et quedes glaçat del tot.

    Adoro les pelicules de por.
    Odio que siguin reals, coses semblants com matar algu per divertirse…

    I si els directors son un macabres, pero i genis???!
    son els millors asasins de tota la trama!

  3. Doncs mira que jo vaig veure la segona part a tv3 i em vaig quedar com tu, traumatitzat i repensant-me fer viatgets per Europa… XD

Deixa un comentari